Ugrás a tartalomra
Egy pillanat...

Arcanian Consulting: Az első hazai "Google AdWords Qualified" cég

Ügyfeleik számára testhossznyi előnyt jelent versenytársaikkal szemben az Arcanian által nyújtott, világszínvonalú stratégiai tanácsadás. Értékes potenciális látogatókat jelent weboldalaikon az immár a Google által is értékelt keresőmarketing-szolgáltatás. Az elismerést nemcsak a két vezető tanácsadó, Fazakas László és Sebestyén Anna személyes minősítésével (AdWords Qualified Individual), hanem a Google hirdetési rendszerében az Arcanian által sikeresen kezelt keresőkampányokkal is igazolni tudják.

„Ami Google, ami keresőkampány, ami marketing, ami testreszabott ügyfélszolgálat, az nálunk egy helyen van. Google keresőkampány ismereteinket a Google most hivatalosan is elismerte, versenyképes marketing és ügyfél-kapcsolattartási szolgáltatásainkat pedig az állandó és visszatérő partnercégek ismerik el.” – olvasható az ügynökség weboldalán található blogbejegyzésben.

A friss vizsgával rendelkező keresőmarketing ügynökség olyan, a hazai piacon még nem használatos eszközök értékeivel és alkalmazási lehetőségével is tisztában van, mint például a mobiltelefonos Google hirdetések. Kiváló befektetési megtérülést hozó megoldásaik profizmusát nemcsak az Arcanian visszatérő ügyfelei, hanem a Google is magasra értékeli.

Source
Prim Online

Új hozzászólás

Korlátozott HTML

  • Képek, videók, idézetek és hasonlók középre rendezése. (data-align="center")
  • Szövegleírás adható képekhez (data-caption="Felirat"), videókhoz, idézetekhez és hasonlókhoz.

About

We are professional and reliable provider since we offer customers the most powerful and beautiful themes. Besides, we always catch the latest technology and adapt to follow world’s new trends to deliver the best themes to the market.