Ugrás a tartalomra
Egy pillanat...
 • Újra indult az Arcanian Consulting keresőmarketing ügynökség
  Újra indult az Arcanian Consulting keresőmarketing ügynökség
  Hosszú szünet után idén újra indítottam az Arcanian Consulting ügynökséget - a keresőmarketing tudást kiegészítve információbiztonsággal és személyesadat védelemmel.
 • Új vezetők a megújult Arcusnál
  Négy új üzletágának élére nevezett ki igazgatókat az egyik vezető független magyarországi interaktív ügynökség, az Arcus Interactive Group.
 • Arcus - új divízókkal
  Az Arcus Interactive Group változásokkal kezdte az őszt, ugyanis új arculattal és megújult üzleti stratégiával indított szeptemberben. Az interaktív ügynökség Arcus Comm, Arcus Media, Arcus Tech és Arcus Search néven négy új divíziót hozott létre, az egyik élére a Magyar Telekomtól (MT) érkezett szakember.
 • Fazakas László SEO szakértő
  Célba lőtt hirdetések
  Az már jó ideje látszik, hogy az online hirdetések egyre nagyobb szeletet hasítanak ki maguknak a reklámpiaci tortából. Ám az online hirdetéseken belül is van egy mindennél gyorsabb ütemben növekvõ kategória.
 • Arcanian Consulting: Az első hazai "Google AdWords Qualified" cég
  Magyarországon elsőként szerezte meg a Google hivatalos kereső-specialista minősítését az Arcanian Consulting, az Arcus Interactive Group tagja. A világ első számú keresőrendszere által kiadott Google „AdWords Qualified Company” minősítés szerint az Arcanian Consulting professzionális módon tervez és kezel Google AdWords kulcsszavas keresőkampányokat, és nemzetközi szinten ismeri a rendszert, illetve a benne rejlő marketing-lehetőségeket.

About

We are professional and reliable provider since we offer customers the most powerful and beautiful themes. Besides, we always catch the latest technology and adapt to follow world’s new trends to deliver the best themes to the market.