Ugrás a tartalomra
Egy pillanat...

Kik vagyunk? Honnan jöttünk?

A kezdetek

Az Arcanian Consulting nevet 2002-ben vezettük be a magyar piacra: mi voltunk akkor az első keresőmarketing ügynökség.

Mit jelent ez: mi voltunk az a csapat, amelyik keresőhirdetés és a keresőoptimalizációs szolgáltatásokat egy helyről kínált, világszínvonalon.

Akkoriban még nagy erőfeszítésbe került meggyőzni ügyfeleinket, hogy van értelme a Google és más, azóta eltűnt keresők találati listáiban előre kerülni.

A növekedés

Az Arcanian Consulting működése alatt több sikert is elért: mi lettünk az első Google AdWord ügynökség Magyarországon, majd az Arcus csoport vásárolt meg minket, beolvadtunk.

Tanulmányok és újrakezdés

Az elmúlt 10 évben a csapat és a tevékenység sokszorosan átalakult. Egy része azóta a magyar keresőmarketinges ügynökségek elitjét adja, más része pedig tevékenységet váltott. A vezető, Fazakas László pedig más jellegű tanulmányokat folytatott.

2018 év végén jött a gondolat, hogy a piac állapotát tekintve érdemes lenne újra egy keresőmarketinges műhelyt létrehozni, és a sok év szellemi örökségét újra a piac szolgálatába állítani.

A barátok és ügyfelek kérésére 2019 év elejére állt össze a koncepció: újraindult az első keresőmarketing ügynökség.

Az Arcanian Consulting feladata, hogy az etikus keresőmarketing megoldásokkal segítse ügyfelei és piac működését.

About

We are professional and reliable provider since we offer customers the most powerful and beautiful themes. Besides, we always catch the latest technology and adapt to follow world’s new trends to deliver the best themes to the market.