Ugrás a tartalomra
Egy pillanat...
Új vezetők a megújult Arcusnál
Négy új üzletágának élére nevezett ki igazgatókat az egyik vezető független magyarországi interaktív ügynökség, az Arcus Interactive Group.
Arcus - új divízókkal
Az Arcus Interactive Group változásokkal kezdte az őszt, ugyanis új arculattal és megújult üzleti stratégiával indított szeptemberben. Az interaktív ügynökség Arcus Comm, Arcus Media, Arcus Tech és Arcus Search néven négy új divíziót hozott létre, az egyik élére a Magyar Telekomtól (MT) érkezett szakember.
Célba lőtt hirdetések
Az már jó ideje látszik, hogy az online hirdetések egyre nagyobb szeletet hasítanak ki maguknak a reklámpiaci tortából. Ám az online hirdetéseken belül is van egy mindennél gyorsabb ütemben növekvõ kategória.
Arcanian Consulting: Az első hazai "Google AdWords Qualified" cég
Magyarországon elsőként szerezte meg a Google hivatalos kereső-specialista minősítését az Arcanian Consulting, az Arcus Interactive Group tagja. A világ első számú keresőrendszere által kiadott Google „AdWords Qualified Company” minősítés szerint az Arcanian Consulting professzionális módon tervez és kezel Google AdWords kulcsszavas keresőkampányokat, és nemzetközi szinten ismeri a rendszert, illetve a benne rejlő marketing-lehetőségeket.
Kimagasló gazdasági teljesítményt nyújt az Arcus Interactive Group
Kimagasló gazdasági teljesítményéért a Magyar Kockázati és Magántőke Egyesület (MKME) elismerésében részesült az Arcus Interactive Group, a legnagyobb hazai független interaktív ügynökség. Az idén kilencedik alkalommal kiosztott Év Vállalata Díj célja, hogy felhívja a figyelmet a sikeres vállalatokra, egyben kifejezi a kockázati tőke iparág elismerését a kiemelkedő üzleti eredmények iránt.
Ügynökséget vett az ügynökség
Az Arcus Interactive Group többségi tulajdont vásárolt az Arcanian Consulting keresőmarketing cégben.
Minimális befektetésért maximális elvárások - Valóban lehetetlen?
Az ETARGET, a Sanoma Budapest Zrt. és az Arcanian Consulting Magyarország első keresőmarketing ügynöksége közösen rendezett workshopban igyekszik megismertetni a piaci szereplőkkel a különböző hirdetési formákat és azon alternatívákat, melyekkel nem is olyan lehetetlen minimális befektetéssel maximális hatékonyságot elérni.
A legnagyobbak a neten
Az Arcanian Consulting Láthatósági Tanulmánya szerint a Figyelő Top 200-as listáján szereplő száz legnagyobb árbevételű vállalkozás, illetve a tíz legnagyobb hirdető csak körülményesen található meg a jól ismert keresőszolgáltatások segítéségével.
Feliratkozás a következőre: Sajtó megjelenés

About

We are professional and reliable provider since we offer customers the most powerful and beautiful themes. Besides, we always catch the latest technology and adapt to follow world’s new trends to deliver the best themes to the market.