Ugrás a tartalomra
Egy pillanat...

Új vezetők a megújult Arcusnál

Galambos Viktor a Külkereskedelmi Főiskola marketingkommunikáció szakán végzett 1997-ben, majd a Belügyminisztérium sajtóosztályán helyezkedett el, 1999 novemberében került a Magyar Telekomhoz pr-menedzsernek, 2002 májusától 2007 áprilisáig a médiakapcsolatok és webkommunikációs osztály vezetője volt. A 32 éves szakember az Arcus Tech irányítója.

Fazakas László, az Arcus Search igazgatója, 30 éves; 2002 januárja óta foglalkozik keresőmarketinggel az Arcanian Consulting vezető tanácsadójaként, amely 2006 októberében csatlakozott az Arcushoz. Fazakas 2006-ban, Magyarországon elsőként szerezte meg a Google Adwords Professional minősítést. A keresőmarketing előtt újságírással foglalkozó szakember 1996 és 2001 között a CHIP Magazin szerkesztőjeként, 2001-től 2002-ig pedig az EnterNet portál főszerkesztőjeként dolgozott.

Szénási Zoltán, az Arcus Comm divízióvezetője 2005-ben alapította többedmagával az Arcus Groupot, a red-stars Interaktív Kommunikációs Zrt. vezérigazgatójaként. Itt 2001-ben kezdett gazdasági igazgatóként; korábban fél évig a Carnation Internet Consulting Rt. pénzügyi igazgatója volt, azelőtt pedig, 1997 és 2000 között, a Rabobank treasury, illetve corporate finance osztályain dolgozott. A 36 éves szakember tanulmányait a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen és az Irvin Valley College-ban (Kalifornia, USA) folytatta.

Grégász Zsolt, az Arcus Media igazgatója, az Arcus egyik alapítója 2005-ben, a red-stars Rt. társtulajdonosaként érkezett a cégcsoportba. A 34 éves szakember 2000-től a red-stars elődcége, a telnet Interactive Rt. vezető munkatársa volt. Szakmai karrierjét a Magyar Rádió sportszerkesztőségében kezdte szerkesztő-riporterként, az interaktív iparágba pedig a Népszabadság Rt.-től került, ahol online sales menedzserként dolgozott. Grégász eredetileg agrármérök, a Szent István Egyetem gyöngyösi főiskolai karán 1994-ben szerzett diplomát, 1995-ben pedig újságíróként végzett a Budapest Média Intézetben. 

Source
https://www.napi.hu

Új hozzászólás

Korlátozott HTML

  • Képek, videók, idézetek és hasonlók középre rendezése. (data-align="center")
  • Szövegleírás adható képekhez (data-caption="Felirat"), videókhoz, idézetekhez és hasonlókhoz.

About

We are professional and reliable provider since we offer customers the most powerful and beautiful themes. Besides, we always catch the latest technology and adapt to follow world’s new trends to deliver the best themes to the market.